ANYAGCSERETÍPUS-MÉRÉS SZEGED  +36 (30) 7 212 717

Egyénre szabott táplálkozási módszer az egészségért és az ideális testsúlyért anyagcseretípus-méréssel.

Mit takar pontosan ez a kifejezés?

Akülönböző élelmiszerek eltérően hatnak egyes emberekre. Az ételteszt segítségével kideríthetjük, hogy egyes élelmiszerek fogyasztására hogyan reagál a szervezet. Bizonyára mindenki sokat hallott már környezetében az egészséges táplálkozásról, és feltűnt, milyen sok az ellentmondás ezen a területen. Ez az ellentmondás meg is marad mindaddig, amíg olyan étrendet követünk, ami másoknak bevált, de nem biztos, hogy nekünk is segíteni fog.

Az étel intolerancia mérés megfelelő eszköz arra, hogy segítségével megtudjuk, a tészták, a kenyérfélék, a különböző húsok és egyéb élelmiszerek, étrend-kiegészítők közül melyek emelik az energiaszintet és töltik fel testet vitalitással. Ha ki szeretnénk szűrni, mely élelmiszerek befolyásolhatják rossz irányba az egészséget, akkor az étel intolerancia mérés a legjobb döntés.

Étel intolerancia mérés lépései:

  • kérdőíves állapotfelmérés
  • sejtszintű energiaellátottság-mérés (EVA 3000)
  • szénhidrát tolerancia mérés (EVA 3000)
  • élelmiszer intolerancia mérés - 15 választott élelmiszeren  (EVA 3000)
  • testösszetétel-mérés
  • egyéni tápanyag kalkuláció és célmeghatározás a mérési eredmények alapján
  • a mért értékek alapján történő táplálkozási tanácsadás

Ára: 19.900 Ft

 

Mérésre bejelentkezés: +36 (30) 7 212 717

Fehér Judit Emese vezető szakértő

6723 Szeged, Hajós u. 4/b.

Vendégkönyv - Élmények, eredmények, tapasztalatok


Mikina Lajosné

Mikina Lajosné (57 éves)   Ha valaki korábban azt mondta volna nekem, hogy sikerül leszoknom a kávéról, az édességről, az állandó nassolásról, lefogyok 14 kg-ot, s mindezt úgy, hogy közben a közérzetem, energiaszinten jobb, mint 30-40 évesen, annak egy szavát sem hittem volna el. Mára fordult a kocka: most én próbálom az embereket, a körülöttem élőket meggyőzni afelől, hogy igenis létezik hosszú távon is tartható fogyás, mely egyben életminőségünk gyökeres pozitív változását is okozza. Már tudom: a Metodic az egyetlen út az ideális testsúly eléréséhez, megtartásához és a testi-lelki egészséghez. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2014. július 28. hétfő, 16:07
Csősz Barbara

Csősz Barbara (22 éves, Fülöpszállási lakos)   12 éve küszködöm I-es típusú cukorbetegséggel, s annak összes létező, negatív velejárójával. Fél évvel ezelőtt annyira rossz állapotban voltam, hogy már csak pislákolt bennem az életkedv – utolsó esélyként azonban még elmentem Metodic anyagcseretípus mérésre. Életem legjobb döntése volt. A korábbi 19,8 %-os HgB a1c értékem (ami az orvosom szerint átlag 60-as vércukor értékeket jelent, így valójában az élettel összeegyeztethetetlen) 9,6%-ra csökkent! Végre megállt a rohamos és kétségbeejtő hízásom, sőt, már fogytam is! Nem vagyok állandóan éhes, eltűntek a pattanások az arcomról, nem ödémásodnak a végtagjaim, nincs rendszeres, kínzó fejfájásom, energikusabb vagyok, elkerülnek a betegségek, nem romlik a szemem és javult a koncentrációs képességem. Egyszóval új emberré váltam! A programot egész életemben folytatni fogom, sőt, még a gyerekeimet is ebben a szellemben fogom felnevelni. Teljesült a legnagyobb vágyam: végre cukorbetegként is teljes értékű életet élhetek. Köszönöm Metodic!

2014. július 28. hétfő, 16:04