ANYAGCSERETÍPUS-MÉRÉS SZEGED  +36 (30) 7 212 717

Egyénre szabott táplálkozási módszer az egészségért és az ideális testsúlyért anyagcseretípus-méréssel.

Mit mutat meg a testösszetétel-mérés?

Atestösszetétel-méréssel meghatározzuk, hogy test hány százaléka zsír, valamint ebből mennyi található a belső szerveken, illetve hány százalékban alkotja izom a szervezetet.
Ez a mérés sokkal pontosabb, mint a különböző indexek ( BMI, Broca-index), így tiszta képet kapunk, honnan indulunk.
A mért értékekből elsősorban arról kapunk információt, milyen irányban változtassuk meg testünk összetételét, hogy elérjük az ideális és egészséges formát. Ellenőrzésre is használható, hogy az alkalmazott diéta vagy fogyókúra a kívánt eredményt hozta-e, azaz zsírból történt-e a fogyás vagy izomból.
Ez a mérés azonban csak kiegészíti az anyagcseretípus-mérés eredményeit.
A testösszetétel-mérés alig két perces, fájdalommentes művelet, amely semmiféle formában nem terheli a szervezetet.

Testösszetétel-mérés lépései:

  • testösszetétel-mérés (a zsír, az izom és a zsigeri zsír aránya a szervezetben)
  • egyéni tápanyag kalkuláció
  • célmeghatározás
  • kiértékelés

Ára: 1.270,- Ft – Akciós ajándék!

 

Fehér Judit Emese vezető Metodic-szakértő

+36 30 7 212 717

6723 Szeged, Hajós u. 4/b.

 

Vendégkönyv - Élmények, eredmények, tapasztalatok


Mikina Lajosné

Mikina Lajosné (57 éves)   Ha valaki korábban azt mondta volna nekem, hogy sikerül leszoknom a kávéról, az édességről, az állandó nassolásról, lefogyok 14 kg-ot, s mindezt úgy, hogy közben a közérzetem, energiaszinten jobb, mint 30-40 évesen, annak egy szavát sem hittem volna el. Mára fordult a kocka: most én próbálom az embereket, a körülöttem élőket meggyőzni afelől, hogy igenis létezik hosszú távon is tartható fogyás, mely egyben életminőségünk gyökeres pozitív változását is okozza. Már tudom: a Metodic az egyetlen út az ideális testsúly eléréséhez, megtartásához és a testi-lelki egészséghez. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2014. július 28. hétfő, 16:07
Csősz Barbara

Csősz Barbara (22 éves, Fülöpszállási lakos)   12 éve küszködöm I-es típusú cukorbetegséggel, s annak összes létező, negatív velejárójával. Fél évvel ezelőtt annyira rossz állapotban voltam, hogy már csak pislákolt bennem az életkedv – utolsó esélyként azonban még elmentem Metodic anyagcseretípus mérésre. Életem legjobb döntése volt. A korábbi 19,8 %-os HgB a1c értékem (ami az orvosom szerint átlag 60-as vércukor értékeket jelent, így valójában az élettel összeegyeztethetetlen) 9,6%-ra csökkent! Végre megállt a rohamos és kétségbeejtő hízásom, sőt, már fogytam is! Nem vagyok állandóan éhes, eltűntek a pattanások az arcomról, nem ödémásodnak a végtagjaim, nincs rendszeres, kínzó fejfájásom, energikusabb vagyok, elkerülnek a betegségek, nem romlik a szemem és javult a koncentrációs képességem. Egyszóval új emberré váltam! A programot egész életemben folytatni fogom, sőt, még a gyerekeimet is ebben a szellemben fogom felnevelni. Teljesült a legnagyobb vágyam: végre cukorbetegként is teljes értékű életet élhetek. Köszönöm Metodic!

2014. július 28. hétfő, 16:04