ANYAGCSERETÍPUS-MÉRÉS SZEGED  +36 (30) 7 212 717

Egyénre szabott táplálkozási módszer az egészségért és az ideális testsúlyért anyagcseretípus-méréssel.

 

Miért fontos a változások utánkövetése és a személyes konzultáció?

Az anyagcseretípus-mérésen kapott tanácsok követése során változik a testösszetétel és a vitalitás, amit érdemes nyomon követni. A változásokhoz mérten szükséges lehet a korábban kapott étkezési terv módosítására, finomítására. Az elért testsúly megtartásához szükséges a kalóriamennyiség optimalizálása. Tanácsadásaink tapasztalata alapján a program alatt rengeteg kérdés merül fel ügyfeleinknél, így ebben a programban lehetőség nyílik ezek átbeszélésére, megválaszolására.

Kontroll ételteszt és személyes konzultáció

Miért van szükség a diéta “finomhangolására”?

Az anyagcseretípus és a hormontípus meghatározás egy személyre szabott étkezési és életviteli tervet tesz lehetővé.

Nincs két egyforma ember, ezért azonos táplálkozási, és hormontípus esetében is lehetnek egyéni sajátosságok és érzékenységek. Kontroll ételteszt programunkban 15 élelmiszernek, illetve étrend-kiegészítőnek a szervezetre gyakorolt hatását határozzuk meg, és ezek szerint finomítjuk tovább az élelmiszerlistát is.

Emellett lehetőség nyílik a testösszetétel változásának megfelelően módosítani, valamint optimalizálni a napi energiaszükségletet, és választ kapunk a program során felmerülő további kérdésekre is.

Kontroll ételteszt lépései:

  • kérdőíves állapotfelmérés
  • sejtszintű energiaellátottság mérés ( EVA 3000)
  • szénhidrát tolerancia mérés ( EVA 300)
  • élelmiszer intolerancia mérés - 15 választott élelmiszeren ( EVA 3000)
  • egyéni tápanyag kalkuláció és célmeghatározás a mérési eredmények alapján
  • testösszetétel-mérés
  • személyes konzultáció

Ára: 12.900 Ft

Mérésre bejelentkezés: +36 (30) 7 212 717

Fehér Judit Emese vezető szakértő

6723 Szeged, Hajós u. 4/b.

Vendégkönyv - Élmények, eredmények, tapasztalatok


Mikina Lajosné

Mikina Lajosné (57 éves)   Ha valaki korábban azt mondta volna nekem, hogy sikerül leszoknom a kávéról, az édességről, az állandó nassolásról, lefogyok 14 kg-ot, s mindezt úgy, hogy közben a közérzetem, energiaszinten jobb, mint 30-40 évesen, annak egy szavát sem hittem volna el. Mára fordult a kocka: most én próbálom az embereket, a körülöttem élőket meggyőzni afelől, hogy igenis létezik hosszú távon is tartható fogyás, mely egyben életminőségünk gyökeres pozitív változását is okozza. Már tudom: a Metodic az egyetlen út az ideális testsúly eléréséhez, megtartásához és a testi-lelki egészséghez. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2014. július 28. hétfő, 16:07
Csősz Barbara

Csősz Barbara (22 éves, Fülöpszállási lakos)   12 éve küszködöm I-es típusú cukorbetegséggel, s annak összes létező, negatív velejárójával. Fél évvel ezelőtt annyira rossz állapotban voltam, hogy már csak pislákolt bennem az életkedv – utolsó esélyként azonban még elmentem Metodic anyagcseretípus mérésre. Életem legjobb döntése volt. A korábbi 19,8 %-os HgB a1c értékem (ami az orvosom szerint átlag 60-as vércukor értékeket jelent, így valójában az élettel összeegyeztethetetlen) 9,6%-ra csökkent! Végre megállt a rohamos és kétségbeejtő hízásom, sőt, már fogytam is! Nem vagyok állandóan éhes, eltűntek a pattanások az arcomról, nem ödémásodnak a végtagjaim, nincs rendszeres, kínzó fejfájásom, energikusabb vagyok, elkerülnek a betegségek, nem romlik a szemem és javult a koncentrációs képességem. Egyszóval új emberré váltam! A programot egész életemben folytatni fogom, sőt, még a gyerekeimet is ebben a szellemben fogom felnevelni. Teljesült a legnagyobb vágyam: végre cukorbetegként is teljes értékű életet élhetek. Köszönöm Metodic!

2014. július 28. hétfő, 16:04