ANYAGCSERETÍPUS-MÉRÉS SZEGED  +36 (30) 7 212 717

Egyénre szabott táplálkozási módszer az egészségért és az ideális testsúlyért anyagcseretípus-méréssel.

Segítségre van szükség a típus szerinti étrend összeállításához?

Az étrendprogram lényege, hogy a Metodic-tanácsadó elkészíti az egyénre szabott – az anyagcseretípusnak és a megállapított  energiaigénynek, valamint az egyéni ízlésnek megfelelő – heti étrendet. Az étrendben szereplő ételek előállításához szükséges bevásárlólistát és annak elkészítési módját is elküldjük.
A diéta programjainkat heti étrendek segítségével támogatjuk. Az alaprogramban és a Metodic diétában heti egy-, a 30 és 90 napos programban heti kettő étrenddel ajándékozzuk meg.

Amennyiben megunta már ezeket az ételeket és új ízekre vágyna, a tanácsadó továbbra is a rendelkezésére áll, hogy táplálkozási típusnak megfelelő étrenddel lássa el akár hétről hétre.

Étrendprogram lépései:

  • egy hetes személyre szabott étrend
  • bevásárlólista az étrendhez
  • receptek és leírások az ételek elkészítéséhez

Ára: 8.500 Ft

Mérésre bejeletkezés: +36 (30) 7 212 717

Fehér Judit Emese vezető, Metodic-szakértő

6723 Szeged, Hajós u. 4/b.

 

Vendégkönyv - Élmények, eredmények, tapasztalatok


Mikina Lajosné

Mikina Lajosné (57 éves)   Ha valaki korábban azt mondta volna nekem, hogy sikerül leszoknom a kávéról, az édességről, az állandó nassolásról, lefogyok 14 kg-ot, s mindezt úgy, hogy közben a közérzetem, energiaszinten jobb, mint 30-40 évesen, annak egy szavát sem hittem volna el. Mára fordult a kocka: most én próbálom az embereket, a körülöttem élőket meggyőzni afelől, hogy igenis létezik hosszú távon is tartható fogyás, mely egyben életminőségünk gyökeres pozitív változását is okozza. Már tudom: a Metodic az egyetlen út az ideális testsúly eléréséhez, megtartásához és a testi-lelki egészséghez. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2014. július 28. hétfő, 16:07
Csősz Barbara

Csősz Barbara (22 éves, Fülöpszállási lakos)   12 éve küszködöm I-es típusú cukorbetegséggel, s annak összes létező, negatív velejárójával. Fél évvel ezelőtt annyira rossz állapotban voltam, hogy már csak pislákolt bennem az életkedv – utolsó esélyként azonban még elmentem Metodic anyagcseretípus mérésre. Életem legjobb döntése volt. A korábbi 19,8 %-os HgB a1c értékem (ami az orvosom szerint átlag 60-as vércukor értékeket jelent, így valójában az élettel összeegyeztethetetlen) 9,6%-ra csökkent! Végre megállt a rohamos és kétségbeejtő hízásom, sőt, már fogytam is! Nem vagyok állandóan éhes, eltűntek a pattanások az arcomról, nem ödémásodnak a végtagjaim, nincs rendszeres, kínzó fejfájásom, energikusabb vagyok, elkerülnek a betegségek, nem romlik a szemem és javult a koncentrációs képességem. Egyszóval új emberré váltam! A programot egész életemben folytatni fogom, sőt, még a gyerekeimet is ebben a szellemben fogom felnevelni. Teljesült a legnagyobb vágyam: végre cukorbetegként is teljes értékű életet élhetek. Köszönöm Metodic!

2014. július 28. hétfő, 16:04