ANYAGCSERETÍPUS-MÉRÉS SZEGED  +36 (30) 7 212 717

Egyénre szabott táplálkozási módszer az egészségért és az ideális testsúlyért anyagcseretípus-méréssel.

Miért lényeges az anyagcseretípus meghatározása?

Nem vagyunk egyformák, ezért az elfogyasztott ételek is eltérő hatást gyakorolnak szervezetünkre.

A mérés pontosan azt fogja megmutatni, melyek azok az ételek, amelyek egyénileg megfelelőek. Az egészséges diéta alapja, hogy a szervezet egyensúlyát elősegítő ételeket fogyasszuk a megfelelő arányban, és kerüljük a hormonrendszert ingerlő ételeket, mert ezek hízást vagy anyagcsereproblémát is kiválthatnak.

Ha energikusak akarunk lenni, meg akarjuk őrizni egészségünket, vagy szeretnénk elérni és megtartani a számunkra ideális testsúlyt, akkor meg kell határozni a genetikai anyagcseretípusunkat.

Az anyagcseretípus-mérés lépései:

 • kérdőíves állapotfelmérés
 • a sejtek energiaszintjének mérése (EVA 3000)
 • szénhidrát-tolerancia mérés (EVA 3000)
 • idegrendszeri beállítottság mérése (EVA 3000)
 • emésztőrendszeri beállítottság mérése (EVA 3000)
 • hormonális beállítottság mérése (EVA 3000)
 • táplálkozási típus meghatározása (EVA 3000)
 • testösszetétel-mérés (EVA 3000)
 • az egyéni tápanyagszükséglet megállapítása, célmeghatározás a mérési eredmények alapján
 • táplálkozási és életmód tanácsadás
 • az anyagcseretípusnak megfelelő, kiválasztott ételek listája
 • 35 oldalas, részletes leírás a Metodic-életmódról
 • telefonos konzultáció

Ára: 33.500 Ft

 

Anyagcseretípus-mérés étrenddel

Hogyan tudunk még segíteni?

A szolgáltatás tartalma mindenben megegyezik az anyagcseretípus-mérés tartalmával, de kiegészítjük személyre szabott, egyhetes étrenddel, receptleírásokkal és bevásárlólistával.

Ára: 39.900 Ft

Mérésre bejelentkezés: +36 (30) 7 212 717

Fehér Judit Emese vezető szakértő

6723 Szeged, Hajós u. 4/b.

 

 

Vendégkönyv - Élmények, eredmények, tapasztalatok


Mikina Lajosné

Mikina Lajosné (57 éves)   Ha valaki korábban azt mondta volna nekem, hogy sikerül leszoknom a kávéról, az édességről, az állandó nassolásról, lefogyok 14 kg-ot, s mindezt úgy, hogy közben a közérzetem, energiaszinten jobb, mint 30-40 évesen, annak egy szavát sem hittem volna el. Mára fordult a kocka: most én próbálom az embereket, a körülöttem élőket meggyőzni afelől, hogy igenis létezik hosszú távon is tartható fogyás, mely egyben életminőségünk gyökeres pozitív változását is okozza. Már tudom: a Metodic az egyetlen út az ideális testsúly eléréséhez, megtartásához és a testi-lelki egészséghez. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2014. július 28. hétfő, 16:07
Csősz Barbara

Csősz Barbara (22 éves, Fülöpszállási lakos)   12 éve küszködöm I-es típusú cukorbetegséggel, s annak összes létező, negatív velejárójával. Fél évvel ezelőtt annyira rossz állapotban voltam, hogy már csak pislákolt bennem az életkedv – utolsó esélyként azonban még elmentem Metodic anyagcseretípus mérésre. Életem legjobb döntése volt. A korábbi 19,8 %-os HgB a1c értékem (ami az orvosom szerint átlag 60-as vércukor értékeket jelent, így valójában az élettel összeegyeztethetetlen) 9,6%-ra csökkent! Végre megállt a rohamos és kétségbeejtő hízásom, sőt, már fogytam is! Nem vagyok állandóan éhes, eltűntek a pattanások az arcomról, nem ödémásodnak a végtagjaim, nincs rendszeres, kínzó fejfájásom, energikusabb vagyok, elkerülnek a betegségek, nem romlik a szemem és javult a koncentrációs képességem. Egyszóval új emberré váltam! A programot egész életemben folytatni fogom, sőt, még a gyerekeimet is ebben a szellemben fogom felnevelni. Teljesült a legnagyobb vágyam: végre cukorbetegként is teljes értékű életet élhetek. Köszönöm Metodic!

2014. július 28. hétfő, 16:04